Reklam

Narven'den bir "Yıldız " kaydı

Narven'den bir Narven'den bir
A- A+

İlimizin; Türkiye turizm sektöründe markalarından biri olma başarısını kısa bir sürede gösteren Narven Termal Kasaba’da, İnşaat ve Proje Müdürü olarak görev süresini tamamlayan İnşaat Mühendisi Nedret Yıldız için veda yemeği düzenlendi.

Narven A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Halit Yıldız ve Narven A.Ş. Genel Müdürü Serdar Yıldız ev sahipliğinde gerçekleştirilen veda yemeğine departman yöneticileri katıldı.

Narven projesinin yükselme aşamasındaki anıların sık sık hatırlandığı yemekte konuşan Narven A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Halit Yıldız projenin ilk aşamasından bu yana kendileriyle birlikte yol yürümekten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek projeye katkılarından ve emeklerinden dolayı Nedret Yıldız’a teşekkür etti. Yıldız’ın ve davetlilerin veda konuşmalarının ardından teşekkürlerini dile getirerek söz alan Nedret Yıldız; bölgenin yaşayan en büyük tesisinde tarla aşamasından bu yana görev yapmaktan dolayı mutlu ve gururlu olduğunu ifade etti.

Yemek sonunda Narven A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Halit Yıldız, İnşaat Mühendisi Nedret Yıldız’a teşekkür plaketi takdim etti ve davetliler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler