Ahmet Yoltaş güven tazeledi

Ahmet Yoltaş güven tazeledi Ahmet Yoltaş güven tazeledi
A- A+
Reklam

Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin bugün gerçekleşen olağan genel kurulunda seçime tek aday olarak giren Başkan Ahmet Yoltaş üyelerin oylarıyla yeniden seçilerek güven tazeledi.

Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Genel Kurulu; Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Asuman Şentürk Tekin, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, Oda ve STK Başkanlarının yanı sıra üyelerin yoğun katılımıyla bugün gerçekleştirildi. Kongrede tek aday olan mevcut başkan Ahmet Yoltaş, üyelerin oylarıyla güven tazeleyerek yeniden başkan olarak seçildi.

Kongrede konuşan Başkan Ahmet Yoltaş, “Sizlerin kredilerini ödemeye, pandemide verdiğimiz 25 bin liralık krediyi sizlere ulaştırmaya büyük gayret gösterdik. Esnaflık kolay değil. Krizlerden en çok etkilenen biz esnaflarız. Çalışanlar da bu sıkıntıları çekiyor ama az da olsa maaş alıyorlar. Ama bizler dükkanlarımızı açmazsak, arabalarımızın marşlarına basmazsak  kimse bize biryerden 5 kuruş vermiyor. İşte böyle bir dönemde kooperatiflerin, esnaf odalarının ne kadar önemli olduğu, esnaflarımıza nasıl destek ve gayret gösterdikleri, ayakta tutmak için nasıl çalıştıkları bu günlerde ortaya çıkıyor. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan seçim sonrası Yönetim Kuruluna; Ahmet Yoltaş (Başkan), Kutay Kolludemiroğlu (Başkan Vekili), Orhan Fırat, Aydın Aslan ve Arzu Uzun seçildiler.

Denetim Kurulu ise; Mustafa Yaman ve İbrahim İstek’den oluştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler