AK Parti’de yeni İlçe Başkanları belirleniyor

AK Parti’de yeni İlçe Başkanları belirleniyor AK Parti’de yeni İlçe Başkanları belirleniyor
A- A+
Reklam

AK Parti Bolu Teşkilatlarında yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı ve İl Genel Meclisi Üyeliği için istifa edecek olan İlçe Başkanlarının yerine atanacak yeni İlçe Başkanlarının belirlenmesi için temayül yoklamaları başladı.

Yeni İlçe Başkanı Adaylarını belirlemek için ilçe teşkilatlarında yapılacak temayül yoklamaları bugün Yeniçağa, Göynük ve Mudurnu Teşkilatlarında AK Parti Genel Merkez Bolu Koordinatörü Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatçı başkanlığında gerçekleştirildi. Temayül yoklamaları için Yeniçağa, Göynük ve Mudurnu’ya yapılan ziyaretlerde AK Parti Bolu İl Başkanı ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri de Ahlatçı’ya eşlik ettiler.

Mudurnu AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Yağın’ın, Göynük AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Demiröz’ün ve AK Parti Yeniçağa İlçe Başkanı Uğur Şahin’in yerel seçimlerde aday olmayı düşündüklerini AK Parti Genel Merkezine bildirdikleri belirtildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler