AK Parti’den MHP’ye vefasızlık

AK Parti’den MHP’ye vefasızlık AK Parti’den MHP’ye vefasızlık
A- A+
Reklam

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Bolu’ya Bakan akını başlarken, Cumhur İttifakı olarak Genel Seçimlerden başarıyla çıkan ittifak ortaklarından AK Parti Teşkilatları, Bakan programlarında büyük bir siyasi vefasızlık ve siyasi nezaketsizlik örneği sergileyerek, MHP Teşkilatlarını yok sayıyor.

Cumhur İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bolu’da yüksek oy alması için gece gündüz demeden aylarca çalışan ve sonunda da başarılı bir sonuca imza atarak Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin oluşmasında büyük pay sahibi olan MHP Bolu teşkilatlarını, yerel seçimler öncesi üzerlerinde hakları olan Bakanlar tarafından yok sayılması tepki çekti.

Mayıs 2023 Seçimlerinde Bolu ilinde büyük bir seçim hezimetine uğrayan ve ardından da Cumhurbaşkanlığı 2’nci Tur Seçimleri için moral bozukluğu nedeniyle ancak günler sonra sahaya inebilen AK Parti Teşkilatları, Bolu’da Cumhur İttifakının zaferinde önemli pay sahibi olan MHP Teşkilatlarına karşı sergilediği tavır nezaketsizlik ve vefasızlık olarak yorumlandı.

MHP’nin seçim afişlerini şikayetle başlayan AK Parti’nin Cumhur İttifakı ruhunu bozan hareketleri, koltuklarında oturmalarında MHP Teşkilatlarının da emeği olan Bakanların ilimizdeki programlarında olmamaları merak konusu oldu.

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayının projelerine destek için Bolu’ya gelen Bakanların da MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak’ın projelerine de destek olacaklarına dair tek bir söz etmemeleri, Cumhur İttifakı ruhunu zedeler bir şekilde Bolu’da sadece AK Parti Teşkilatlarını ziyaret etmeleri Bolu halkının da dikkatinden kaçmıyor.

MHP’nin Adayı İlhan Durak’a destek verecek Bolu Halkının aklına ise “Kazanırsa Hükümet Ortağı olarak gördükleri MHP’nin Adayı İlhan Durak’a Bakanlıklar destek vermeyecek mi?” sorusu takılıyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

3 yorum yapılmış

  • Ali (1 ay önce)
    Hadi canım ordan, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde Ak Parti'-li herkesi telefon ile arayıp, biz de Cumhurbaşkanlığı'-nda Recep Tayyip Erdoğan'-a oy vereceğiz ama milletvekili seçiminde bize oy verin diye talepte bulundular. Bizim İsmail MHP oyları ile değil, Ak Parti'-nin gösterdiği milletvekili adaylarına halkın tepki göstererek MHP'-ye oy vermesi ile seçilmiştir. Belediye Başkanlığı seçiminde MHP aday çıkarmayıp Muhammed hoca'-yı desteklemeliydi. Tanju Özcan'-ın ekmeğine yağ sürmüşlerdir bu kararları ile.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Ogan ve Kılıçdaroğlu'-na verebilirlerdi. Fakat ülkücüler Erdoğan'-ın kılpayı kazanmasını sağladı. Yine şu anda tüm büyükşehirlerde yolun sonuna gelen ak parti, milliyetçi ülkücü oylarına muhtaç. Fakat Bolu gibi birçok şehirde MHP yok sayıldı. Bu söylediğimi seçim sonunda hocanızın üçüncü sırada olduğunu öğrenince göreceksiniz. Tanju Bey'-in muhtemel kazanmasını hocanız aday olarak sağladı. Eğer seçime kadar hocanız çekilmez ise birçok milliyetçi Bolulu Ankara'-da Mansur Beyi ve İstanbul'-da Azmi Beyi destekleyecek.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • O zaman Bolu'-da bir daha milletvekilliğini 500 yıl sonra görürsünüz. Ekibi olmayan, kariyer sahibi olmayan, genç ve tecrübesiz birine oy vermemizi mı bekliyorsunuz. Bizim İsmail'-de Ak Parti seçmeni hakkını kullandı, belediye seçimlerinde de MHP'-li seçmene Muhammed hoca'-yı desteklemek düşerdi.
    %100
    %0
    Yanıtla
Manşet haberler