Eskop Rahmi son yolculuğuna dualarla uğurlandı

Eskop Rahmi son yolculuğuna dualarla uğurlandı Eskop Rahmi son yolculuğuna dualarla uğurlandı
A- A+
Reklam

Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek vefat eden Bolu’nun sevilen isimlerinden Rahmi Özyılmaz, sevenlerinin gözyaşları ve duaları eşliğinde sın yolculuğuna uğurlandı.

Uzun yıllar Eskop Restoran işletmeciliği yapan Özyılmaz’ın Siteler Camisinde kılınan Cenaze Namazına, ilimize bir dizi temaslarda bulunmak üzere gelen Gençlik Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da katıldı. Bak’ın yanı sıra cenazeye; Vali Erkan Kılıç, AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak ve çok sayıda Bolulu katıldı.

Cenaze namazına katılan Bakan Bak, Özyılmaz’ın ailesi ve sevenlerine başsağlığı diledi.  Merhum Özyılmaz'ın naaşı cenaze namazının ardından Çığırtkanlar mezarlığına defnedildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler