Başkan Özcan’dan yangınzede Aileye destek

Başkan Özcan’dan yangınzede Aileye destek Başkan Özcan’dan yangınzede Aileye destek
A- A+
Reklam

Alıçören Köyünde Rıdvan Özcan'a ait 3 katlı evin yanında bulunan kalorifer kazanında çıkan yangın nedeniyle büyük hasar alan Özcan Ailesine, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Yangın nedeniyle evlerinde ciddi hasar meydana gelen, ahır ve samanlıkları tamamen yanan ve 2 büyükbaş hayvanları da telef olan Özcan Ailesinin uğradığı felaketi yerinde gören Başkan Özcan, Bolu Belediyesi olarak yangınzede ailenin yanında olacaklarını söyledi.

Rıdvan Özcan ve Aile Bireylerine tek tek geçmiş olsun dileklerini ileterek, bundan sonraki süreçte yapılabilecek ihtiyaçları öğrenen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; “Çaydurt Alıçören Köyü’müzde meydana gelen yangında evleri ve ahırları yanan, hayvanları da telef olan Rıdvan Özcan ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Yaraları sarmak için imkanlar ölçüsünde ailemizin yanında olacağız” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler