Rahmi Özyılmaz (Eskop) vefat etti

Rahmi Özyılmaz (Eskop) vefat etti Rahmi Özyılmaz (Eskop) vefat etti
A- A+
Reklam

Bolu'muz önemli bir değerini daha kaybetti.

Uzun yıllar ESKOP Otel'in restoran işletmeciliğini yapan, Bolu'da herkes tarafından sevilen, güleryüzlü ve babacan insan Rahmi Özyılmaz, vefat etti.

Özyılmaz'ın vefatı sevenlerini ve Bolu'yu adeta yasa boğdu.

www.bolupostası.com Gazetesi olarak Rahmi Özyılmaz Abimize Allah'tan rahmeti, kederli Ailesi ve sevenlerine sabırlar dileriz. 

CANAZE İLANI

Seben Nimetli Köyü Bekirfakıhlar (Pipaklar) mahallesinden (Merhum Hamdi ve Nazire Özyılmaz'ın oğlu) ,Afer Özyılmaz, Müşerref Altıntaş, (Merhum Mehmet Özyılmaz 'ın) Kardeşi , Nuran Özyılmaz'ın eşi, Faruk ve Seda Özyılmaz'ın babaları Rahmi Özyılmaz Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi 16 Mart 2024 Cumartesi günü (Yarın) Siteler Camiinde Öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler