AK Partili Vekillerin söz verip yapmadıklarını yapacakmış..!

AK Partili Vekillerin söz verip yapmadıklarını yapacakmış..! AK Partili Vekillerin söz verip yapmadıklarını yapacakmış..!
A- A+
Reklam

Sağlık Bakanlığında etkin olduğu ulusal basına defalarca konu olan İskenderağa ve Menzil Cemaati başta olmak üzere cemaatler ve Milli Görüşçü Bolu’daki STK’ların, AK Parti Genel Merkezine yaptığı yoğun baskı sonrası AK Parti’den Bolu Belediye Başkan Adayı gösterildiği siyasi kulislerde iddia edilen Muhammed Emin Demirkol ve Parti dışından oluşturduğu A Takımı, AK Parti’ye uyum sağlamakta zorluk çekiyor.

AK Parti’yi kuran Recep Tayyip Erdoğan ve Erdemliler hareketini “Müteahhit” kendilerini de “Mücahit” olarak gören, Erdoğan ve O’nunla birlikte yol yürüyen dava arkadaşlarını da “Gömleksiz” olarak nitelendiren Milli Görüşçülerin çizgisine yakınlığı olduğu iddia edilen Demirkol ve O’na yön veren AK Parti Yönetimi dışından oluşturduğu yakın ekibinin de bu çizgiye sahip olması, seçim çalışmalarında da zaman zaman kendisini gösteriyor.

Bolu’daki AK Partili etkin ve yetkin ismin yıllardır Bolu’ya şehir hastanesi kazandırmak için verdikleri mücadeleye rağmen bunu gerçekleştirememiş olmalarını son seçim afişinde konu alan Muhammed Emin Demirkol; “Söz verilip yapılamayan Şehir Hastanesini yapamaya geliyoruz” dedi.

Demirkol’un; Bolu Belediyesi’nin hizmet alanı dışında olduğu için ne CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın ne de ondan önce 3 dönem Bolu Belediye Başkanlığı yapan AK Partili Alaaddin Yılmaz’ın “Şehir Hastanesi” yapacaklarına dair bir sözleri bulunmazken, bu sözü veren AK Partili Milletvekillerinin mi sözlerini tutmadığını kastettiği anlaşılamadı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler