AK Parti’de İGM Adaylarına köylerde yoğun ilgi

AK Parti’de İGM Adaylarına köylerde yoğun ilgi AK Parti’de İGM Adaylarına köylerde yoğun ilgi
A- A+
Reklam

AK Parti Teşkilatlarının kademelerinde görev almış isimlerden oluşan AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Adaylarına, AK Parti’de görev yapmış eski ve yeni Teşkilat mensuplarının desteği dikkat çekiyor.

Geçmiş Dönem Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Geçmiş Dönem Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Geçmiş Dönem İl Başkanı Nurettin Doğanay, Geçmiş Dönem Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ ve AK Parti’de görev yapmış birçok isim AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Adaylarına destek olmak için saha çalışmalarına katılıyor.

AK Parti İl ve Merkez İlçe Teşkilatlarının yönetim kadrolarında yıllarca çalıştıktan sonra 2024 Yerel Seçimlerinde AK Parti’nin Bolu Merkez İl Genel Meclisi Üyesi Adayı olarak gösterilen Ekrem Çetinkaya, Zerrin Yavuz Açıkalın, Samet Kocadağ, İsmail Eker, Metin Eymür ve Ümit Tomurcukgül’ün köy gezilerine eşlik eden AK Parti’nin önemli isimleri, teşkilattan yetişen adaylara da bir anlamda pozitif ayrımcılık gösteriyorlar.

Son olarak geçmiş dönem AK Parti Merkez İlçe Başkanları Kazım Konak ve Engin Alemdar, İl Genel Meclis Üyeliği görevini bu seçimlerde tamamlayarak bayrağı yeni AK Partili isimlere devredecek olan Mazhar Bozoğlu, köy köy dolaşarak AK Parti İl Genel Meclisi Adayları Ekrem Çetinkaya, Zerrin Yavuz Açıkalın, Samet Kocadağ, İsmail Eker, Metin Eymür ve Ümit Tomurcukgül’e destek oldular.

Saçcılar, Kuzfındık, Pelitçik, Ketenler, Topardıç, Güneyfelakettin, Belkaraağaç, Gövem, Piroğlu, Yenisefa ve Avdan köylerinde kapı kapı gezerek 20 yıldır gerçekleştirdikleri çalışmaları anlatan Ak Partililer; yeni isimlerle, yeni dönemde de AK Parti hizmetlerinin köylerde süreceği mesajını verdiler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Ali (1 ay önce)
    Yıllardır Parti'-nin Bolu'-da ivme kaybetmesinin bir numaralı aktörleri hala bir yerlere aday gösteriliyor yaa. Yeter artık çekilin kenara, bu parti hiç mi yeni yüzler, idealist gençler yetiştiremiyor mu???
    %100
    %0
    Yanıtla
Manşet haberler