Demirkol, emeklileri hayal kırıklığına uğrattı..!

Demirkol, emeklileri hayal kırıklığına uğrattı..! Demirkol, emeklileri hayal kırıklığına uğrattı..!
A- A+
Reklam

Tüm Emekli Sen üyeleri çok sayıda emekli vatandaşın katılımıyla “Sadaka değil insanca yaşamak istiyoruz” sloganıyla belediye meydanında toplanarak hükümete seslendi.

Emekliler yağmur altında İzzet Baysal Caddesi boyunca ellerinde taşıdıkları “artık yeter geçinemiyoruz, emekli bayat ekmeğe çürük meyveye muhtaç, yoksulluk kader değildir, sadaka değil hakkımızı istiyoruz” pankartları ile Hükümet Meydanına kadar yürüdüler.

Yaşanan ekonomik zorluğa Demirkol’dan pozitif ayrımcılık

Muhalefetin özellikle emeklilerin yaşadığı ekonomik sıkıntıları yüksek sesle dilendirmesi ve CHP’li Belediye Başkan Adaylarının emeklilere yönelik başta bayram ikramiyeleri olmak üzere verdiği vaatler karşısında Bolu’da MHP’nin Adayı İlhan Durak “Hayal vaat etmem” diyerek seçim beyannamesinde yer vermezken, AK Parti’nin Adayı Muhammed Emin Demirkol muhalefetle aynı vaatleri vermeyi tercih etmişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bile emekliler için bayram ikramiyesini bin 500 liradan 3 bin liraya çıkarttığı bu günlerde adeta bu rakamı yetersiz bularak Bolu’daki emeklilere 5 bin lira bayram ikramiyesi vereceğini vaat eden AK Parti’nin Adayı Demirkol, emeklilere pozitif ayrımcılık yapacağını açıklamıştı.

Emeklilerin geçim sıkıntısının farkında olarak sadece az bulduğu için Hükümetin verdiği ikramiyeyi arttırmakla da yetinmeyen Demirkol, maaşlarının çok düşük olması nedeniyle zor günler geçiren emeklilere suyu ücretsiz kullandırma belediyenin sosyal tesislerinde de indirim vaadinde bulunarak, yaşadıkları ekonomik sıkıntılara destek olmak için vaatlerini peş peşe sıraladı.

Bugün eylem yaparak geçim sıkıntısı çektiğini söyleyen emeklilerin adeta açıkladığı vaatlerle bu söylemlerine destek olan Demirkol’un, Hükümete seslerini duyurmak için toplanan emeklilerle de birlikte yürüyüşe katılmaması, “Emeklileri yalnız bıraktı” yorumlarına neden oldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler