“AK Parti’yi kirlettiler”

“AK Parti’yi kirlettiler” “AK Parti’yi kirlettiler”
A- A+
Reklam

Ulusal yayın yapan ve AK Parti’ye yakınlığı ile bilinen Yeni Şafak Gazetesi’nde son günlerde kendisi hakkında çıkan haberlere sert tepki gösteren Bolu Belediye Başkanı ve CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, konu ile ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımının ardından bu akşam katıldığı Köroğlu TV’deki canlı yayın programında da bu haberlerin çıkış kaynağını AK parti olarak işaret etti.

“Fonladıkları bu maşa gazeteye bu tür haberler yaptırmaktadırlar”

Akşam saatlerinde yaptığı sosyal medya paylaşımında Yeni Şafak Gazetesini eleştirerek, bu haberlerin birileri tarafından para ile yaptırıldığını ima eden Başkan Özcan; “Sevgili Bolulular, son zamanlarda ulusal yayın yapan Yeni Şafak Gazetesi, hakkımda yalan ve iftira dolu sayısız haberler yapmaktadır. Hatta bu yaptıkları yalan haberleri, sadece Bolu’da yaşayan vatandaşlarımızın görmesi için Bolu bölgesine özel olarak sponsorlu yani yüzbinlerce TL para basarak sosyal medyaları üzerinden paylaşmaktadırlar. 

Ben göreve gelirken bir yemin ettim, “Kul hakkı yemeyeceğim, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemeyeceğim, yedirmeyeceğim ve israf etmeyeceğim” dedim. Belediye Başkanı olarak görev yaptığım 5 yıl boyunca, belediyeye gelen 30’un üzerinde müfettiş heyeti tarafından, her ihalemiz, her mal alımımız, her harcamamız defalarca incelenmiştir. 1 müfettiş bile çıkıp bizi bu saydıklarımdan herhangi birisi ile itham edememiştir. 

Şunu bilmenizi isterim ki; Bolu’ya ve siz değerli Bolululara hizmet etmek için girilen bu yarışta, bazı zavallılar daha şimdiden yalan, iftira ve kul hakkını hiçe sayma yoluna başvurarak, fonladıkları bu maşa gazeteye bu tür haberler yaptırmaktadırlar. Bu sebeple, yapılan yalan ve iftira dolu haberler ile ilgili hukuki süreci de başlatmış bulunmaktayım. Bu ulusal gazeteye ve bu gazeteyi fonlayan zavallılara, 31 Mart’ta, ‘Beni rekor bir oyla seçerek’ en güzel cevabı vereceğinize olan inancım tamdır. Sizlerin güveninden yana hiçbir zaman şüphem olmadı ve olmayacaktır” ifadelerini kullandı.

“Kim yaptırıyor bunlara bunu?”

Bu akşam Gazeteciler Aslı Akış ve Oğuzhan Eke’nin Köroğlu TV’de yayınlanan programına konuk olan Başkan Özcan, Yeni Şafak Gazetesi ile ilgili iddialarını burada da sürdürürken, bu haberlerin AK Partililer tarafından yaptırıldığını iddia etti.

Özellikle AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol’u hedef gösteren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “Bu arkadaşımız böyle çok mülayim falan gözüküyor ya değil. Yazık, günah. Kul hakkından bahsediyorsun her yerde, hani sen dindar bir adamdın? Her gün Yeni Şafak denen gazete demek istemiyorum bu borazancı, sponsorlu olarak sadece Bolu’ya ile ilgili, benimle ilgili karalayıcı, yalan, iğrenç haberler yayınlıyor. Kim yaptırıyor bunlara bunu? Bunlar kendiliğinden yapmıyor. Yazıklar olsun. AK Parti’nin ilk kurulduğundan bu yana şöyle bir özelliği var ki son zamanlarda bozuldu. Hiçbir zaman bunlar böyle bel altı işlere tevessül etmezlerdi. Kul hakkına girmekten korkarlardı. Yapı değişti, yöneticiler sayesinde kirlendi” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler