AKM, Bolu’nun sanat merkezi olacak

AKM, Bolu’nun sanat merkezi olacak AKM, Bolu’nun sanat merkezi olacak
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı ve CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, Bolu’ya bin 100 kişi kapasiteli modern Atatürk Kültür Merkezi kazandırılacağını açıkladı.

Her gün yeni bir projesinin detaylarını Bolulularla paylaşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yeni dönemde kültürel ve sanatsal etkinliklere ev sahipliği yapacak Atatürk Kültür Merkezi projesini hayata geçireceğini duyurdu. 

Bolu’daki büyük bir eksikliği giderecek olan Atatürk Kültür Merkezi, Karaçayır Mahallesi’nde 7 bin 300 metrekare alan üzerine inşa edileceğini açıklayan Özcan; “Kültürel ve sanatsal birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak kültür merkezinde 2 bin 170 m2 büyüklüğünde bir konferans salonu ile fuaye ve etkinlik alanları, ofisler, kulisler, özel bölümler ve 5 adet dükkan bulunacak. Yeşil alanlar ve su ögeleri ön planda olacak. Modern mimarisi ile dikkat çeken projede yeşil alanlara ve su ögelerine de yer verilecek. Bu doğrultuda konferans salonu ve dükkanların içine entegre edildiği, içerisinde su öğeleri ve yeşil alanların bulunduğu büyük bir meydan ziyaretçileri karşılayacak. Atatürk Kültür Merkezi’nin kapasitesi ise 1100 kişi olarak belirlendi” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler