“Hiç utanmadan aday olmuş”

“Hiç utanmadan aday olmuş” “Hiç utanmadan aday olmuş”
A- A+
Reklam

Bolu’da sağlık sisteminin AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı M. Emin Demirkol’un İl Sağlık Müdürlüğünde verdiği öngörüsüz kararlar nedeniyle çöktüğünü iddia eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, buna en net örneğin ise İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesi’nin, Bölge Hastanesine dönüştürülme kararı olduğunu söyledi.

Fakülte Hastanesi’nin personel ve fiziki kapasitesinin Bölge Hastanesi olarak hizmete cevap verip veremeyeceğinin öngörülmeden AK Parti Adayı Demirkol tarafından alınan karar nedeniyle Hastanedeki doktorundan, hemşiresine, personelinden hastalara kadar herkesin büyük bir sıkıntı yaşadığını söyleyen Özcan, Bolu sağlık sektörüyle ilgili ciddi eleştirilerde bulundu.

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda Bolu Belediye Başkanı ve CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan; “İl Sağlık Müdürü iken; sağlık çalışanlarını ezen, emeklerini sömüren, sağlık sistemini çökerten zihniyet, şimdi de AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı olmuş hiç utanmadan!!!

Sen önce emeklerini sömürdüğün, haklarını yediğin binlerce doktor, hemşire, hasta bakıcı, temizlik işçisi ve güvenlik personelleri ile helalleşmeye çalış. Her gün 8-10 saat muayene sırası beklettiğin Bolulu hasta ve yaşlılarla helalleş.

Daha sonra Bolu için vaatte bulun” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • güven (1 ay önce)
    GELİYOR EMİN BAŞKAN.....
    %0
    %100
    Yanıtla
Manşet haberler