“Son sığınmacı gidene kadar mücadelemiz devam edecek”

“Son sığınmacı gidene kadar mücadelemiz devam edecek” “Son sığınmacı gidene kadar mücadelemiz devam edecek”
A- A+
Reklam

Seçim çalışmaları sırasında İstanbul’dan Bolu’ya gezmeye geldiğini söyleyen bir kadınla karşılaşan Bolu Belediye Başkanı ve CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, bu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Başkan Özcan’ın sığınmacı politikasını desteklediğini ve kendisinin İstanbul’da sığınmacıların yol açtığı olumsuzluklardan duyduğu rahatsızlığı dile getiren kadın, Başkan Özcan’ın Bolu Belediyesi’nde sığınmacılar noktasında aldığı kararları desteklediğini söyledi.

Bu anları sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Özcan ise; “Lütfen sonuna kadar izleyin, şu annenin feryadını bir duyun!!! 

Bizim 'SIĞINMACI' politikamız, kimsenin bir yakını, bir sevdiği tehdit edilmesin, kız çocuklarımız taciz edilmesin, canlarına kast edilmesin diye bu kadar sert.

Sığınmacı sorunu, Türkiye'nin beka sorunu diyoruz. Bazı kafalar bunu algılayamıyor. Bolu’da sığınmacı sayısı 20.000’den 2.000’e düştü ve son sığınmacı gidene kadar etkin mücadelemiz devam edecek!” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler