Demiröz’e Vekillerden destek geldi

Demiröz’e Vekillerden destek geldi Demiröz’e Vekillerden destek geldi
A- A+
Reklam

AK Parti Göynük Belediye Başkan Adayı Mehmet Demiröz’e destek amaçlı önceki dönem AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Arzu Aydın ve AK Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç, Göynük’te esnaf ziyareti gerçekleştirdiler.

Pazar esnafı ve yerli esnafı ziyaret eden önceki dönem AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Arzu Aydın ve AK Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç beraberinde AK Parti Göynük Belediye Başkan Adayı Mehmet Demiröz ile birlikte esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirdiler.

Göynüklülerle keyifli sohbet gerçekleştiren Milletvekilleri, sohbet ettikleri vatandaşlara Göynük’ün başta turizm olmak üzere beklediği atılımın AK Parti Göynük Belediye Başkan Adayı Mehmet Demiröz’ün, Göynük Belediye Başkanı olmasıyla birlikte gerçekleşeceğini söylediler.

Demiröz’ün 10 yıl AK Parti İlçe Başkanı olarak görev yapmasının da özellikle Ankara bürokrasisi ve Bakanlıklardan daha fazla hizmet alınması noktasında Göynük’e bir avantaj olacağının altını çizen Milletvekilleri Aydın, Küpçü ve Tunç, Göynüklülerden 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti Göynük Belediye Başkan Adayı Mehmet Demiröz’e destek istediler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler