Başkan Özcan 3 projesinin daha detaylarını açıkladı

Başkan Özcan 3 projesinin daha detaylarını açıkladı Başkan Özcan 3 projesinin daha detaylarını açıkladı
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı ve CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, 3 projesinin daha detaylarını açıkladı. Başkan Özcan, yıkılmaktan son anda kurtarılan Gölyüzü Mahallesi’ndeki Katırcılar Hanının turizme kazandıracaklarını, Derneklere ofis tahsis edeceğini ve Karacasu yolu üzerindeki Belediyeye ait 378 dönüm araziye Cumhuriyet Parkı yapacaklarını söyledi.

Katırcılar Hanı turizme kazandırılacak

İlk olarak yıkılmaktan kurtarılan 200 yıllık tarihi Katırcılar Hanı’nın, butik otel ve restoran konsepti ile şehir gastronomisine kazandırılacağını duyuran Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yeni dönemde Gölyüzü Mahallesi Şehit Kani Caddesi üzerinde bulunan ve mahkeme kararıyla yıkılmaktan son anda kurtarılan tarihi Katırcılar Hanı’nı turizme kazandıracaklarını ifade etti.

200 yıllık tarihe sahip olan Katırcılar Hanı için butik otel ve restoran projesi hazırladıklarını belirten Özcan, butik otel ve restoran projesi ile yeni dönemde Katırcılar Hanının şehir gastronomisine önemli katkılar sağlayacağını vurguladı.

Derneklerimize ofis tahsis edeceğiz...

Bolu’da bulunan Derneklerin en önemli ihtiyaçları olan mekan problemlerini de yeni dönemde Bolu Belediyesi olarak çözeceklerini açıklayan Başkan Özcan; “Hemşeri Derneklerimiz başta olmak üzere birçok derneğimizin ofisi bulunmuyor. Buna da bir çözüm ürettik ve yeni yapılan iş merkezimizin alt katında 12 adet 50’şer m2’lik yeni ofisler hazırladık. Ayrıca bütün derneklerimizin bu alanda kullanabilecekleri 200 m2’lik bir toplantı salonu da hizmetlerine girecek” dedi.

Karacasu yoluna Cumhuriyet Parkı yapılacak

Son olarak Karacasu yolu üzerinde bulunan Bolu Belediyesine ait 378 dönüm büyüklüğündeki araziye Türkiye’nin en güzel parkını yaparak, adını da “Cumhuriyet Parkı koyacaklarını açıklayan Bolu Belediye Başkanı ve CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan; “Önümüzdeki dönem, Karacasu yolu üzerinde belediyemize ait 378 dönüm büyüklüğündeki alana Cumhuriyet Parkı’mızı yaparak halkımızın hizmetine açacağız. Türkiye’nin en güzel parkı Bolu’da olacak” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler