Bakan gelmeyince seçimlik vaatler başka bahara kaldı

Bakan gelmeyince seçimlik vaatler başka bahara kaldı Bakan gelmeyince seçimlik vaatler başka bahara kaldı
A- A+
Reklam

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun bugün ilimize gerçekleştireceği açıklanan ziyaret sağlık problemleri nedeniyle iptal oldu. Bakan Uraloğlu’nun bir haftadır rahatsız olduğu bugün ise durumunun daha da kötüye gitmesi nedeniyle Bolu programını iptal ettiği yetkililerce açıklandı.

Dün; Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattının açılış programı için Kocaeli’nde olan, ardından da İstanbul’a geçerek AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ile birlikte Çekmeköy-Taşdelen-Alemdağ Köprülü Kavşağı açılışlarını gerçekleştiren Bakan Uraloğlu akşam da Habertürk canlı yayın konuğu olmuştu. Programlardaki ve televizyon ekranlarında hastalığına dair en ufak bir görüntü vermeyen Bakan Uraloğlu, enerjisiyle de izleyenleri kendisine hayran bırakmıştı.

Bakan Yardımcısının sözüne güven yok mu?

Bakan Uraloğlu’nun sağlık problemleri nedeniyle Bolu’ya gelemeyince Güney Çevre Yolu açılışı dışındaki programlar da iptal oldu. Bakan Uraloğlu’nun önümüzdeki günlerde Bolu’ya geleceği açıklanırken, yerine gelen Bakan Yardımcısı Osman Boyraz’ın kurdele kestirilerek, Bolu’dan apar topar gönderilmesine bir anlam verilemedi.

Bakan Uraloğlu’nun açık olan yolu yeniden açacağı tören için binlerce liralık masraf yapılması nedeniyle açılış Bakan Yardımcısı Boyraz’a gerçekleştirilirken, AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayına destek olmak için verilecek sivil havaalanı, dal-çık gibi seçimlik vaatler ise önümüzdeki günlere kaldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler