Özcan’dan trafik sorununa 4 köprülü kavşaklı çözüm

Özcan’dan trafik sorununa 4 köprülü kavşaklı çözüm Özcan’dan trafik sorununa 4 köprülü kavşaklı çözüm
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı ve CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, hayata geçirmeyi planladığı “Kentiçi Ulaşım Ağı ve Köprülü Kavşak Projesi” ile D-100 Karayolu üzerine 4 adet köprülü kavşak inşa edileceğini açıkladı. Özcan, yeniden düzenlenen şehir içi ana ulaşım yolu ile şehir içindeki trafik sorunları da tamamen sona ereceğini belirtti.

Özcan, “ustalık dönemi” olacağını söylediği ikinci döneminde trafik sorunlarına kalıcı çözüm üretmek için yeni Kentiçi Ulaşım Ağı ve Köprülü Kavşak Projesi’ni hayata geçireceğini söyledi. Başkan Özcan'ın Bolu'daki trafik sorununu tamamen sona erdireceği iddiasında olduğu “Kentiçi Ulaşım Ağı ve Köprülü Kavşak Projesi”nin detayları şu şekilde; 

4 adet köprülü kavşak inşa edilecek

Bolu’nun geleceği açısından hayati önem taşıyan proje kapsamında D-100 Karayolu üzerine 4 adet köprülü kavşak inşa edilecek. 

Kavşaklar hangi bölgelere yapılacak?

Planlanan köprülü kavşaklardan biri Kuvayı Milliye Bulvarı ile Turgut Özal Bulvarı arasına, diğerleri de Gölyüzü kavşağı, Sanayi kavşağı ve Kuruçay mevkiine yapılacak.

Kuruçay mevkiindeki köprülü kavşak aynı zamanda Anadolu Otoyolu yeni Bolu girişi ile D-100 Karayolu bağlantısını sağlayacak. D-100 Karayolu trafiği üst köprüye aktarılacak.

Ulaşım ağı yeniden düzenlendi

Yine şehir içi ana ulaşım yolu da yeniden düzenlendi ve tüm şehri kapsayan bir ring oluşturuldu. Çift şeritli geliş-gidiş olarak düzenlenen ana ulaşım ağı; şehrin ana ulaşım omurgasını oluştururken, kesintisiz ve bütüncül taşıt yaya trafik sirkülasyonu sağlayacak.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler