Yine bir seçim yine bir Ulaştırma Bakanı geliyor

Yine bir seçim yine bir Ulaştırma Bakanı geliyor Yine bir seçim yine bir Ulaştırma Bakanı geliyor
A- A+
Reklam

Yine bir yerel seçim öncesi yine bir Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayına destek vermek için heybesinde Bolu Halkına vereceği müjdelerle bugün ilimize geliyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu’nun bugün ilimize yapacağı ziyarette 5 yılda tamamlanabilen 2,9 kiliometre uzunluğundaki Güney Çevre Yolunu açtıktan sonra D-100 üzerinde yine 5 yıldır planlanan dal-çık projelerini yerinde inceleyecek. Sanayi, Gölyüzü ve Üniversite kavşaklarına dal-çık sözü vermesi beklenilen Bakan Uraloğlu’nun kendinden önceki mevkidaşı dönemin Bakanı Mehmet Cahit Turhan gibi verdiği sözlerinde Bolu’da seçimi AK Parti’nin adayının kazanması durumunda yerine gelip gelmeyeceğini görmek için Bolu Halkı 2029 seçimlerini beklemek zorunda kalacak.

5 yıl önce ne söz verilmişti?

2019 Yerel Seçimlerinin gündem maddesi olan Güney Çevre Yolunun tarım arazilerinden geçmesine yönelik yaşanan olumsuz havayı yok etmek ve Bolu Halkına yolu D-100 Karayolu ile Mudurnu Yolu arasında kalan 2.9 kilometrelik bölümünün yapılacağının müjdesini vermek üzere hatırlanacağı üzere dönemin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan 7 Mart 2019 tarihinde Bolu’ya gelmişti.

Güney Çevre Yolu’nun Mudurnu yolunda biteceği sözünü verdikten sonra aynı yolun da bir yıl içinde ulaşıma açılacağı sözünü veren Bakan Turhan’ın Bakanlık süresi yolun tamamlanmasına yetmezken, kendisinden sonra göreve gelen ikinci Bakan olan Abdülkadir Uraloğlu’na 4 yıl rötarlı da olsa yolu açmak nasip olacak.

2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti Bolu Belediye Başkanı Fatih Metin’e de destek isteyen dönemin Bakanı Turhan, Bolu’ya yapacakları yeni yatırımları da Bolu Halkına müjde olarak duyurmuştu.

Bakan Turhan Bolu Halkına müjde olarak; “Önümüzdeki süreçte, 2020 yılında 5G hizmetini İnşallah Bolu’da ve ülkemizin önemli merkezlerinde hizmete sunacağız. Bolu ilimizin turizm potansiyelinin yüksek olması nedeniyle, Eşref Bitlis Kışlası içerisindeki havaalanını sivil uçuşlara açmak maksadıyla, Sivil Havacılık ve Devlet Hava Meydanları işletmesindeki teknik ekibimiz çalışmalarını sürdürüyor. Burada bir takım iyileştirme çalışmaları yaparak, gerekli idari ve teknik çalışmaların tamamlanmasından sonra da bu bölgeyi sivil uçuşlara açmayı planlamaktayız. Ayrıca Bolu şehiriçi trafiğinde sorun olan Gölyüzü-Sanayi kavşaklarına dal-çıklar yapacağız” vaatlerini vermişti.

2019 yılında Bakan Turhan’ın verdiği vaatlerin hiçbirinin gerçekleşmediği 5 yılın sonunda şimdiki Bakan Uraloğlu’nun vereceği vaatlerin ise gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini, gerçekleşecekse de AK Parti Adayının Bolu Belediye Başkanı olması şartına bağlı olup olmayacağını yine Bolu Halkına zaman gösterecek.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler