“Hadi oradan palavracılar”

“Hadi oradan palavracılar” “Hadi oradan palavracılar”
A- A+
Reklam

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayına destek vermek için ilimizi ziyaret eden Bakanlara ilk tepki Bolu Belediye Başkanı ve CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan’dan geldi.

Sosyal medya platformu X‘deki hesabından bir paylaşım yapan Başkan Özcan; “Bolu halkının dikkatine sunuyorum!

Geçen yerel seçim olduğu gibi bu yerel seçimde de neredeyse tüm bakanlar Bolu’ya geldi. Her gelen vaatlerde bulunuyor. Zannediyorlar ki Bolu halkı saf ve sizin yalanlarınıza inanacak. 

Hadi oradan palavracılar!!! Siz Boluluları kandırmaya çalışacağınıza, emeklilerin sorununu bir çözün önce” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

2 yorum yapılmış

  • güven (1 ay önce)
    ADAM GİBİ ADAM ..MEMİN DEMİRKOL....
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (1 ay önce)
    Bilgisayar ortamında çizilmiş görsel projelerini yapacağına Bolu halkı inanıyor mu sanıyorsun?? 2019 seçimlerinde vaat ettiğin ama 5 yıldır yapamadığın projelerini Bolu halkı çok iyi biliyor. Zafer Partisi il başkanı'-nın Ankara'-da bir otelde yapıldığını iddia ettiği toplantı hakkında açıklama yapmanızı bekliyoruz. Bu iddialar çok ciddi iddialar. Geçiştirilemez açıklama yapılmalı.
    %100
    %0
    Yanıtla
Manşet haberler