Bakan değişse de 5 yıldır vaatler aynı

Bakan değişse de 5 yıldır vaatler aynı Bakan değişse de 5 yıldır vaatler aynı
A- A+
Reklam

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı’na 2019 Yerel Seçimlerinde olduğu gibi 2024 Yerel Seçimleri öncesi de Bakanların destek amacıyla gelerek, Bolululara müjdeler vermesi, akıllara 5 yıl önce verilen vaatleri getirdi.

Hatırlanacağı üzere; 27 Şubat 2019 tarihinde Bolu’yu ziyaret ederek AK Parti Bolu Belediye Başkanı Fatih Metin’e destek veren Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bolu Halkına da müjdeler vermişti.

Bakan Varank o gün yaptığı açıklamada; “Sanayi Sitesi’nin taşınmasında esnafa destek verecekleri, yeni OSB kurulmasına destek olacaklarına, "Kodla Bolu" ve "Vakıf Yazılım Üniversitesi" kurulacağı” sözlerini vererek, Bolu Halkına müjdeler vermişti.

Aradan 5 yıl geçti vaatler ne durumda

Aradan geçen 5 yılın sonunda 2019 Yerel Seçimlerini CHP’nin adayı Tanju Özcan kazanarak Bolu Belediye Başkanı olurken, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın yapılacağına söz verdiği müjdelerin ise bugün hiç birinin gerçekleşmediği görülüyor.

Sanayi sitesi yeni yerine taşınamazken, bir yıldır onay için bekleyen Bolu 2. Organize Sanayi Bölgesinin izni ise hala alınamadı. “Kodla Bolu” ve “Vakıf Yazılım Üniversitesi”nin isimlerini 5 yıldır telaffuz eden bile yok.

Kacır da aynı vaatleri verdi ve gitti

2019 Yerel Seçimlerinde olduğu gibi 2024 Yerel Seçimlerinde de AK Parti, Bolu’ya birbiri ardına Bakan getirerek, Bolu Halkına vaatler verdiriyor.

Varank’ın 2023 Genel Seçimleri sonrası Kabinede yerini bıraktığı Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih Kacır da AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayına destek olmak için geçtiğimiz günlerde Bolu’ya ziyaret gerçekleştirdi.

O da Varank’ın vaatlerinin aynısını 5 yıl sonra Bolu Halkına müjde olarak sunduğu görüldü. Kacır da Bolu Halkına; “ Bolu’ya Kapsül 14 Bilim Merkezi ve organize sanayi bölgesi yapılacağı” müjdesini verdi.

Adeta 5 yıl arayla bir birinin kopyası vaatler vererek Bolu’dan ayrılan Bakanlardan Varank’ın aksine Kacır’ın sözünü tutup tutmayacağı ise bir sonraki yerel seçimlerde yine gündeme gelmesi bekleniyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler