“MHP’yi yok saymak, akıl tutulmasıdır”

“MHP’yi yok saymak, akıl tutulmasıdır” “MHP’yi yok saymak, akıl tutulmasıdır”
A- A+
Reklam

MHP’nin 14. Olağan Büyük Kurultayı Ankara’da gerçekleşirken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tek aday olarak girdiği seçimlerin sonunda oy birliği ile yeniden seçildi.

MHP İl Başkanı Ayhan Çelikol, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak ve MHP Bolu delegeleri de salonda tam kadro yerlerini alırak, oylarını kullandılar.

Kurultay sürerken Bengütürk TV ekranlarının canlı yayın konuğu olan MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Sayın Genel Başkanımıza Kurultay hediyemiz Bolu olacak”

31 Mart Seçimlerinde Bolu’yu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye Kurultay hediyesi olarak vereceklerini belirten Akgül; “Cumhuriyet Halk Partisinde Belediyesi olup da İttifak olmayan tek il de Bolu’dur. Adayımız İlhan Durak kardeşimiz de “Vakti Geldi Bolu” sloganıyla Bolu’da büyük bir rüzgar yakaladı. Sayın Genel Başkanımıza olan teveccüh, Adayımızın ve Teşkilatlarımızın birlik ve beraberli içinde yaptıkları çalışmalar sonucunda çok iyi bir sinerji yakalandı. İnşallah biz de 31 Mart’ta Genel Başkanımıza Kurultay hediyesi olarak Bolu’yu teslim ederiz” dedi.

"Bolu Halkı İlhan Durak’ı bağrına basacak"

MHP’nin Bolu’daki yükselişinden rahatsız olanların maddi güçleriyle anket firmalarına kendilerini yüksek oy oranlarında gösterttirerek, algı yaratmaya çalıştıklarına dikkat çeken MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül; “Saha 14 Mayıs’taki aynı dinamiğini koruyor. MHP’ye ve Adayımız Sayın İlhan Durak’a Bolu’daki teveccüh artarak, çığ gibi büyüyor. Milliyetçi Ülkücü hareketin bu büyüyüşünden rahatsız olan cenahların hepsi bir araya gelmiş. Maddi imkan ve güçleriyle anket firmalarına paralar vererek, kendilerini %60, %70’lerde gösterip MHP’yi yok saymak, akıl tutulmasıdır. 14 Mayıs’ta da aynı algıyı yaptılar, aynı şeyleri söylediler. Bu tutmadı. Bolu Halkı İlhan Durak’ı bağrına basarak, zaferi taçlandıracak inşallah” şeklinde konuştu. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler