AK Partililer 21. yaşını Bolulularla kutladı

AK Partililer 21. yaşını Bolulularla kutladı AK Partililer 21. yaşını Bolulularla kutladı
A- A+
Reklam

AK Parti Bolu Teşkilatları partilerinin 21’nci kuruluş yıldönümü Bolu Halkının da katılım gösterdiği etkinliklerle kutladı.

İl Başkanlığında bir araya gelen AK Parti AK Parti Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü ve Arzu Aydın, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, AK Parti Bolu Gençlik Kolları İl Başkanı Fatih Bayrak, AK Parti Bolu Kadın Kolları İl Başkanı Hicran Çağalı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak ve çok sayıda Teşkilat Mensubu ilk olarak İzzet Baysal Caddesinde AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mektuplarını dağıttılar.

Ardından Kent Meydanında AK Parti Gençlik Kolları tarafından hazırlanan sergiyi vatandaşlarla birlikte gezen AK Partililer daha sonra da Kent Meydanında Aşure ikramında bulundular.

Son olarak Yumrukaya mevkiinde oluşturulan AK Parti Bolu İl Başkanlığı Hatıra Ormanında fidan dikimi yapılarak, AK Parti’nin 212nci kuruluş yıldönümü etkinlikleri sona erdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler