Başkan Abak ve ekibinden çıkartma

Başkan Abak ve ekibinden çıkartma Başkan Abak ve ekibinden çıkartma
A- A+
Reklam

Sezonun ilk müsabakasına taraftarlar gibi Boluspor Başkanı Savaş Abak ve Yönetim Kurulu Üyeleri de adeta çıkartma yaptılar.

Sezon öncesi ateşten bir gömleği giyerek Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıyla birlikte Boluspor’a sahip çıkan Boluspor Başkanı Savaş Abak, sezon öncesi mali ve kadro yapılanmasında yaşadığı sıkıntılı süreci alınan galibiyetle stresini bir nebze de olsa atmış oldu.

Müsabakayı tribünden izleyen ve 90 dakika boyunca heyecanla takip eden Başkan Savaş Abak ve Yönetim Kurulu Üyelerinin uzatmanın ilk dakikasında Balde ile gelen golden sonra yaşadıkları sevinç ise görülmeye değerdi.

Başkan Abak ve Yönetim Kurulu Üyeleri maç sonu soyunma odasına inerek Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ve futbolcuları ortaya koydukları mücadele için tebrik ederlerken, soyunma odası klasiği haline gelen galibiyet pozunu verdiler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler