Sayı ile değil, yüreğiyle oynayanlar kazandı…

Sayı ile değil, yüreğiyle oynayanlar kazandı… Sayı ile değil, yüreğiyle oynayanlar kazandı…
A- A+
Reklam

Sezonun ilk maçında zorlu Manisa FK deplasmanında 1-0 galibiyetle dönen Boluspor, lige 3 puanla başladı. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 golsüz berabere sonuçlanırken, ikinci yarının 54’ncü dakikasında 2’nci sarı karttan kırmızı kart gören Naby’nin takımı 10 kişi bırakmasına rağmen Boluspor kazanmasını bildi. Maçın uzatma dakikaları başlar başlamaz 90+1’de yeni transfer İbrahıma Balde’nin golüyle müsabakayı 1-0 önde bitiren Bolusporlu futbolcular böylelikle mücadelenin 11 kişi ile değil yürekle kazanılacağını da göstermiş oldular.

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, Manisa FK karşısına; Çağlar, Bregu, Gökhan Karadeniz, Naby, Onur, Landel, Hakan, Gökhan Alsan, Furkan, Burak, Bülent on biri ile çıktı.

İlk yarıyı bu 11 ile tamamlayan Boluspor’da Karafırtınalar ikinci yarıya oyuna müdahalelerle başladı. Karafırtınalar 2’nci yarıya Gökhan Alsan, Kayamba ve Furkan Demir, İbrahima Balde değişiklikleri ile başladı.

54’ncü dakikadan itibaren oyunu 10 kişi sürdüren Boluspor’da Gökhan Karadeniz’in yerine 78’nci dakikada Turgay Kaçar girerek, direncini arttırdı. Gol sonrası ise Bülent Cevahir yerine de Batuhan İşçiler girdi.

Ev sahibi takım Manisa FK ise Boluspor karşısına, Birkan, Nizamettin, Gakpa, Ba, Grezda, Diallo, Burak, Ayberk, Domgjoni, Erhan ve Çağrı on biri ile çıktı.

Boluspor’da ikinci sarıdan kırmızı kart gören Naby gelecek haftada cezalı duruma düşerken, gördüğü iki sarı kart da tartışmaya açıktı. Müsabakada Boluporda 45+2’de Gökhan Alsan, 66’ıncı dakikada da Balde sarı kart gördü.

7 yeni oyuncu sahada

Sezona köklü bir değişiklikle başlayan Teknik Direktör Sait Karafırtınalar yeni transfer edilen oyunculardan Çağlar, Onur, Landel, Gökhan Alsan’a ilk on birde şans verirken deneyimli teknik adam alt yapıdan A takıma çıkan ve kiralıktan dönen oyunculardan ise, Naby, Furkan ve Burak’a da formayı teslim etti.

Bir onlara bir bize VAR

Bu yıl 1. Lig’de uygulamaya konulan VAR sistemi ise müsabakada iki defa kullanıldı. Karşılaşmanın 14’ncü dakikasında Manisa FK’nın Gakpa’nın bulduğu gol ve 79’ncu dakikasında da kırmızı beyazlıların Bülent Cevahir ile buldukları goller VAR incelemesi sonrası maçın orta hakemi Adem Cinek tarafından iptal edildi. Maçın VAR hakemliğini ise Alper Ulusoy ve yardımcılığını da Kutluhan Bilgiç yaptılar.

Boluspor ligin ikinci maçında sahasında 19 Ağustos Cuma günü saat 21.00’de Gençlerbirliği’ni konuk edecek.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler