AK Parti'yi yasa boğan ölüm

AK Parti'yi yasa boğan ölüm AK Parti'yi yasa boğan ölüm
A- A+

AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Erdoğan'ın vefat eden eşi Vildan Erdoğan’ın ani vefatı sonrası Erdoğan Ailesi ve AK Parti Bolu Teşkilatları büyük bir acı yaşadılar.

Aynı zamanda uzun yıllardır Gölyüzü Mahallesinde esnaflık yapan AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Erdoğan'ın vefat eden eşi Vildan Erdoğan, Gölyüzü Mahallesi Cayırpınar Camiinde kılınan Öğle ve Cenaze Namazı sonrası Çıkınlar Mahallesi Mezarlığı’na defnedildi.

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, AK Parti Taşkesti Belde Başkanı İsmail Çakıroğlu, İl Genel Meclisi Üyeleri Yusuf Mintaş ve Bedri Pehlivan, AK Parti İl ve Merkez İlçe Teşkilatlarının yanı sıra Erdoğan Ailesinin çok sayıda seveni bu acılı gününde Yakup Erdoğan’ı yalnız bırakmayarak, Cenazeye katıldılar.

Bolu Postası Gazetesi olarak merhume Vildan Erdoğan’a Allah’tan rahmet, Yakup Erdoğan nezdinde Erdoğan Ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyoruz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Gölyüzü Halkı (1 yıl önce)
    Erdoğan Ailesine Baş Şağlığı Diliyorum 10 Yıllık esnaflar Gülür Yüzlü Sıcak kanlıydı Yakup bey Eşi ve Çocukları Kısmı olarak Mahallede Görüyorduk Hepsi İyi İnsanlardı Allah rahmet eylesin Ailesine Baş Şağlığı dilerim
    %100
    %0
    Yanıtla
Manşet haberler