Akgül Meclis’e kaydını yaptırdı

Akgül Meclis’e kaydını yaptırdı Akgül Meclis’e kaydını yaptırdı
A- A+

14 Mayıs'ta yapılan milletvekili genel seçimlerinin ardından, 54 yıl sonra büyük bir başarıya imza atarak milletvekili seçilen MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giderek kaydını yaptırdı.

14 Mayıs seçimlerinin ardından Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili seçilen İsmail Akgül, dün mazbatasını aldı bugün de sabah saatlerinde meclise giderek kaydını yaptırdı. Bolu MHP Milletvekili İsmail Akgül'ü MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak'ta yalnız bırakmadı. Gazi meclisinde Akgül'ün rozetini Durak taktı. Kayıt işlemlerinin ardından açıklamalarda bulunan Akgül “Bolu İl Başkanımız Sayın İlhan Durak ile birlikte 5 ay önce il yönetim kurulu olarak göreve başladığımızda inanarak, güvenerek, birbirimize sarılarak bu yola çıkmıştık. Yüce Rabbimin izniyle de Bolu’da 54 yıllık hasreti bitirerek Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir milletvekili olması yolunda başarıya imza atmanın onuru ve gururu içerisindeyiz. Bu başarıda en büyük destekçim, kıymetli dostum, dava arkadaşım Sayın İl Başkanımıza, İl Yönetim Kurulumuza, Kadın Kollarımıza, Ülkü Ocakları Teşkilatlarımıza, Türkiye Kamu-Sen Teşkilatlarımıza, İlçe Teşkilatlarımıza ve değerli Bolulu hemşerilerime buradan şükranlarımı arz ediyorum. İnşallah vatanımıza milletimize hayırlı hizmetler yapmayı Cenabı Allah nasip etsin” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler