Akgül'den atama bekleyen öğretmenlere destek

Akgül'den atama bekleyen öğretmenlere destek Akgül'den atama bekleyen öğretmenlere destek
A- A+
Reklam

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında kendisine sorulan öğretmen atamaları sorusuna hatırlanacağı üzere; "Önümüzdeki hafta, eğer kabine toplantısı olursa o gün açıklamış olacağız. Biz rakamda uzlaştık zaten" demişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da kendilerinin de mümkün olan en fazla sayıda atama yapmak istediğini dile getiren Tekin, "Atama da yapacağız zaten, burada problemimiz yok. 2023 KPSS puanı ile ilgili süreci yürütüyoruz. Yani 2023 puanları heba olmayacak" ifadelerini kullanmıştı.

“Mağduriyetler en kısa sürede giderilmeli”

2023 KPSS sınavına girerek atama bekleyen binlerce öğretmen ise Kabine’nin ne zaman toplanacağına dair verilecek haberi beklerken, onlara bir destek de MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül’den geldi.

Öğretmen adaylarının hem TBMM’de hem de ilgili platformlarda yaşadıkları mağduriyetleri dile getirerek sesi olduklarını söyleyen Akgül, bundan sonra da öğretmen adaylarına destek vermeye devam edeceğini belirtti.

Konu ile ilgili açıklama yapan MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül; “2023 KPSS sınavına girerek atama bekleyen binlerce genç eğitimci, öğretmen adayı kardeşlerimizin beklentilerine hızlı bir şekilde cevap verilerek, mağduriyetin en kısa sürede giderilmesi gerekmektedir. Öğretmen adaylarımızın sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler