Şükran Günleri stant başvuruları başladı

Şükran Günleri stant başvuruları başladı Şükran Günleri stant başvuruları başladı
A- A+
Reklam

Bu yıl 35’incisi düzenlenecek olan İzzet Baysal Şükran Günleri kutlamaları kapsamında İzzet Baysal Caddesinde stant açmak isteyenler için başvurular alınmaya başlandı. Şükran Günlerinde stant açmak isteyen kurum ve kuruluşlar 6 Mayıs 2024 Cuma gününe kadar Kent Konseyine (Bolu Belediye Başkanlığı 5. kat) stant başvurularını yapabilecekler.

Kent Konseyi’nden konu ile ilgili yapılan açıklamada; “Devlet Üstün Hizmet Madalyası sahibi, Bolulu hayırsever, merhum iş insanı İzzet Baysal adına düzenlenen İzzet Baysal Şükran Günleri’nin 35’incisi bu yıl 10-11-12 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Şükran Günleri kapsamında 12 Mayıs 2024 Pazar günü İzzet Baysal Caddesi’nde saat: 10.00-19.00 arası stantlar açık olacaktır. Açılacak stantlar için bu yılda sadece tüzel kişiliği bulunan kamu kurum/kuruluşları, sivil toplum örgütleri, kooperatifler ve meslek odaları başvuru yapabilir. Bireysel başvurular kabul edilmeyecektir. Açılacak stantlarda yörelerin ve yöresel ürünlerin tanıtımı, el sanatlarının sergilenmesi gibi etkinlikler yer alacaktır. Açıkta yemek üretimi yapılmayacak olup, ambalajsız ve etiketsiz ürünlerin satışına izin verilmeyecektir” ifadeleri kullanıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler