Köpeklerle istişare toplantısı yaptı

Köpeklerle istişare toplantısı yaptı Köpeklerle istişare toplantısı yaptı
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Sultanbey Köyün üstünde bulunan eski hafriyat döküm alanına yeni hayvan barınağı yapılacağını söyledi.

Sultanbey Köyün üstünde bulunan 130 dönümlük eski hafriyat döküm alanının etrafının tellerle çevrildiğini ve en kısa zamanda da yeni hayvan barınağının bu alanda hizmete gireceğini belirten Başkan Özcan, alanda incelemelerde bulundu.

300’e yakın köpeğin halen bu alanda barındığını belirterek, bölgede bulunan köpekleri seven Başkan Özcan, bu anları da sosyal medya hesabından paylaştı.

Köpeklerle oyun oynayarak, onları seven Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, konuya da esprili bir şekilde yaklaştı ve bu görüntüleri; “Köpeklerle istişare toplantısı yaptık” sözleriyle sosyal medya hesabında paylaştı.

Başkan Özcan, köpeklerle oynadığı anları; “Sultanbey Köyü’nde, can dostlarımız için Türkiye’nin en modern hayvan barınağını kuracağız. 

Dün de orada geçici olarak bulunan 300 kadar dostumuzla istişarelerimizi yaptık. Güzel geçen toplantımızın ardından tokalaştık ve sanıyorum mutabakatla ayrıldık sözleriyle paylaştı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler