Sultan Köyündeki cinayette istenilen ceza belli oldu

Sultan Köyündeki cinayette istenilen ceza belli oldu Sultan Köyündeki cinayette istenilen ceza belli oldu
A- A+
Reklam

Geçtiğimiz yıl 22 Ağustos 2023 tarihinde Sultan köyünde İsmail Çetin (62) ile İrfan B. arasında alacak verecek nedeniyle çıkan kavga cinayetle son bulmuş, İsmail Çetin hayatını kaybetmişti. Olay sonrası kaçan şüpheli İrfan B. İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma ve İstihbarat timlerince saklandığı yerde yakalanmış, ve çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanmıştı. Detaylı incelemede, olayda İsmail Çetin'in, araçla ezilerek öldürüldüğü belirlenmişti.

Dün mahkemesi vardı

Dün olayla ilgili Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, tutuklu sanık İrfan B. (71), öldürülen İsmail Çetin'in eşi ve 2 oğlu ile taraf avukatları katıldı. Esas hakkındaki mütalaasını açıklayan Cumhuriyet Savcısı, sanığın "haksız tahrik altında adam öldürme" suçundan 12 yıldan 18 yıla kadar hapisle cezalandırılması talebinde bulundu.

Sanık avukatı, müvekkilinin "meşru savunma altında adam öldürme" suçunu işlediğini ileri sürerek, ceza verilmesine yer olmadığına karar verilmesini isteyerek detaylı savunma için süre talep etti. Müşteki avukatı da mütalaaya karşı beyanda bulunmak için süre istedi. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler