Mahalle Muhtarları yeni Başkanını seçti

Mahalle Muhtarları yeni Başkanını seçti Mahalle Muhtarları yeni Başkanını seçti
A- A+
Reklam

31 Mart Yerel Seçimleri sonrası Seyit Mahallesi Muhtarlığını yeniden kazanamayan İlhami Otacıoğlu yürüttüğü Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanlığı görevini de bıraktı.

2004-2024 yılları arasında Seyit Mahallesi Muhtarı olarak görev yapan İlhami Otacıoğlu, aynı zamanda Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı olarak da mahalle muhtarlarını temsil ediyordu.

Yerel seçimde Seyit Mahallesi Muhtarlığına yeniden aday olmasına karşılık seçilemeyen Otacıoğlu, yeniden mahalle muhtarı olamayınca Başkanlık görevini de bugün devir etti.

Mahallelerinde yeni göreve başlayan Mahalle Muhtarlarının da üye olarak yenilenen Dernekte, bugün yapılan seçim sonrası Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı olarak Büyük Cami Mahallesi Muhtarı Ahmet Akduman seçildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler