Akgül'den Özcan hakkında şok iddialar

Akgül'den Özcan hakkında şok iddialar Akgül'den Özcan hakkında şok iddialar
A- A+

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, yaptığı peş peşe sosyal medya paylaşımlarıyla Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı bir çok konuda eleştirdi.

ŞAKA MI YAPIYORSUN?  

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın geçtiğimiz günlerde Bolu Belediyesinin bundan sonraki hedefinin çöpü kaynağında ayrıştırarak toplanması olarak açıklamasını farklı bir eleştiri getiren Akgül, vatandaşın ayrıştırarak verdiği çöpün, toplama merkezinde birleştirildiğini söyledi. Akgül; “Sayın Bolu Belediye Başkanı kaynakta çöpleri ayrıştırın diye bizlere sesleniyor!! Çok güzelde Sayın Başkan sen bu çöpleri sonra niye atık toplama merkezinde birleştiriyorsun? Vatandaşa mı ızdırap oluyorsun yoksa şaka mı yapıyorsun anlayamadık” dedi.

İŞÇİLER ÜZERİNDEN YÜKLENDİ  

Bolu Belediyesi işçilerine baskı yaptığını belirterek Özcan'a bir dahaki dönemde seçilme şansının olmadığını iddia eden Milletvekili Akgül konuyla ilgili yaptığı paylaşımda; “İşçiyi işten çıkar, ülkücülere yada sadece MHP Milletvekilinin gönderisini beğenenlere, mobing yap, sonra ben Bolunun evladıyım diye gez!! Asıl sen bir daha ki dönemi rüyanda görürsün Tanju Bey” ifadelerini kullandı.

GODAMANLARDAN GAYRİ RESMİ VERGİ ALINIYOR..!  

Büyüksu'da yaşanan kirliliğin en büyük sebebinin Bolu Belediyesi olduğunu iddia eden İsmail Akgül, Başkan Tanju Özcan'ın firmalara da eyvallah etmekte olduğunu bildirdi. Akgül; “Büyüksu deresinin kirletilmesinin en büyük sebebi Bolu Belediyesidir!! Godomanlardan alınan gayri resmi vergiler sayesinde Bolu Belediyesi hem arıtmanın sağlıklı çalışmasını sağlamaktan aciz hem de firmalara eyvallah etmektedir” sözlerini kullandı.

ÖZCAN'IN ANKARA HAYALİNİ AÇIKLADI  

Birbiri ardına yaptığı paylaşımlarla Bolu belediye Başkanı Tanju Özcan'ı eleştiren MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, son paylaşımında ise bir iddiada bulundu. 

Özcan'ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olmak gibi bir hayali olduğunu iddia eden Akgül; “İzmaritleri toplaman takdir edilir lakin içme suyumuz ne halde, Gölköy'e gelen atık suları kontrol ediyor musun dediğimiz de bizlere masal anlatıyorsun sayın Bolu Belediye Başkanı. Titre kendine gel Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olacağım hayalleriyle Bolu Belediyesini unutma” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Reis (5 gün önce)
    Hak yenir ama hazmetmesi zor olur sayın Tanju Özcan bende çalıştım temizlik işlerinde çok doğru birebir katılıyorum sayın vekilimin sözlerine sayın Tanju başkanım senin temizlik işlerindeki amirin ve müdürün olduğu sürece sırtın yerden kalkmaz,
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler