Akgül'e destek, Özcan'a uyarı geldi

Akgül'e destek, Özcan'a uyarı geldi Akgül'e destek, Özcan'a uyarı geldi
A- A+
MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasında bugün sosyal medya üzerinde yaşanan tartışmaya Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Sekreteri İlhan Durak da dahil oldu.
MHP'li Akgül'e destek veren Durak, Başkan Özcan'a da uyarı da bulundu.
ÖZCAN'IN RUH HALİYLE İLGİLİ İDDİALARDA BULUNDU
Başkan Özcan'ın "üzgün, kırgın, yalnız, mutsuz" olduğunu iddia eden Durak; "Tanju Özcan, yıllarca mecliste muhalefet vekilliği yaptın. Mensubu olduğun partinin çok ortaklı masası iktidar yüzü göremedi, göremeyecek de. Üzgünsün!
Bolu'yu arkanda bırakıp Ankara'ya kadar yürüdün; ancak değişimciler seni arasına dahi almadı. Kırgınsın!
Kılıçdaroğlu, sosyal mecralarda seni yerden yere vurdu, partinden kimse sana sahip çıkmadı. Yalnızsın!
Kendini bu mecralarda sağa sola saldırarak gündeme getirmeye çalışıyorsun, olmuyor. Mutsuzsun!
Biz seni ve ruh halini çok iyi biliyoruz ama sen Ülkücü camiayı hiç tanımamışsın" dedi.
"SEN HİÇ TASALANMA"
"MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül'ün Bolu Halkının gönlüne girdiğini" belirterek, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a da "tasalanmaması" çağrısında bulunan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Sekreteri İlhan Durak; "İsmail Akgül, hemşehrilerimizin gönlüne girerek seçilmiş vekilimizdir. Bizler, Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi'ye söylenecek en ufak bir söze cevap verecek, liderimize sadakatle bağlı Ülkücü evlatlarıyız.  
Aynı zamanda Bolu'nun hakkını, hukukunu şov yapmaksızın her mecrada sonuna kadar savunacak memleket sevdalısı insanlarız. Sen hiç tasalanma!" ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler