“Aklının başında olduğu bir gün Düzce’ye gel”

“Aklının başında olduğu bir gün Düzce’ye gel” “Aklının başında olduğu bir gün Düzce’ye gel”
A- A+

Kibar ve beyefendi kişiliği ve de bilim adamlığı ile bugüne kadar siyasi polemiklerden uzak durmasıyla takdir toplayan Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’ye bir haller oldu.

Belediye Başkanlığındaki performansına yönelik Düzcelilerin eleştirileri bombardımanından kurtulmak için akıl hocaları tarafından yönlendirildiği iddia edilen Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Bolu ve Düzce’nin kardeşliğini umursamadan fütursuzca yaptığı açıklamalarına devam ediyor.

Son olarak kendi üslubu ve kendi tarafından kaleme alınmadığı net bir şekilde belli olan bir açıklamayla Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a cevap veren Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, yine anlamsız bir açıklama yaptı.

Başkan Özlü’nün kendisine yazılarak gönderildiği için resim olarak sosyal medya hesabından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a verdiği gayri ciddi açıklama ise şu şekilde;

“Mevlana der ki; “bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye”… Fuzuli ise ‘söz söylemek irfan ister, anlamak insan’… diyor…

Yani anlayacağın; -pek sanmıyorum ama- aklının başında olduğu’ bir günün ya da saatin olursa; Düzce’ye gel, sana tane tane, aklının alacağı biçimde coğrafya, tarih anlatayım. Bir de Bolu Ovası’ndan Düzce’ye doğru bir bakıver. Gördüklerin sana yeter! ‘Akıllı ol’ bahsini seninle ayrıca konuşacağım!”

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler