Bolu Halkının hislerine tercüman oldu

Bolu Halkının hislerine tercüman oldu Bolu Halkının hislerine tercüman oldu
A- A+

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün; “Bolu Dağı isminin Düzce Dağı olarak değiştirilmesi” teklifine bir tepki de CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz’den geldi.

Faruk Özlü’nün mensubu olduğu AK Parti’nin Bolu’daki temsilcilerinin bu akıl almaz teklif karşısında “kör, sağır ve dilsiz” durumda olarak her Bolulunun tepkisini çeken bu teklif karşısında ölüm sessizliği sürereken, muhalefetten ise açıklamalar peş peşe geldi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın ardından Özlü’ye tepki gösteren diğer biri isim olan CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, Bolu Halkının hislerine tercüman oldu.

Başkan Karagöz yaptığı açıklamada; “Sen Belediye Başkanlığını yap sayın başkan. Memleket olmuş yangın yeri siz hala dağ ismi değiştirme derdindesiniz. Bu topraklarda Köroğlu torunları tükenmez bilesiniz! ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • ramiz (2 ay önce)
    ak parti yetkilileri şu an dizlerin ne dediğini seyreder halde sizden ses çıkmadığı halde hemen devreye girecekler bekleyin
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler