Aktaş’tan, Akşener’e tam destek

Aktaş’tan, Akşener’e tam destek Aktaş’tan, Akşener’e tam destek
A- A+
Reklam

İYİ Parti Bolu İl Başkanı Burhan Aktaş, 24 Haziran’da Ankara’da yapılacak olan İYİ Parti 3. Olağan Kurultayı öncesi yaptığı açıklamada, “İçinde bulunduğumuz tarihsel süreci de göz önüne alarak, ülkemizde yaşanan kutuplaşmayı sonlandıracağına, partimizi iktidara taşıyacağına inandığımız Sayın Genel Başkanımıza kurultayda desteğimiz tamdır.” dedi.

İYİ Parti’nin 24 Haziran’da Ankara’da yapılacak 3. Olağan Kurultayı öncesi bir mesaj yayımlayan İYİ Parti Bolu İl Başkanı Burhan Aktaş, partinin kurucu lideri Meral Akşener’e desteğini açıkladı.

Başkan Aktaş, yayımladığı mesajında; “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in, demokrasi, hukuk, temel insan hakları, vatanın bölünmez bütünlüğü ve cumhuriyetimizin temel değerleri için vermiş olduğu mücadelede, ardında ve yanındayız. İçinde bulunduğumuz tarihsel süreci de göz önüne alarak, ülkemizde yaşanan kutuplaşmayı sonlandıracağına, partimizi iktidara taşıyacağına inandığımız Sayın Genel Başkanımıza kurultayda desteğimiz tamdır. Yapılacak olan kongrede Türkiye Cumhuriyetinin 81 vilayetinin başkanları olarak, kurucu liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i; amasız, fakatsız, lakinsiz Genel Başkan adayı olarak önereceğimizi, partimize gönül vermiş milyonlarca yol arkadaşımız ve Yüce Türk milleti önünde beyan etmeyi bir görev addediyoruz. Kurultayımızın partimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler