“CHP’nin Türker’i”ni ziyaret etti

“CHP’nin Türker’i”ni ziyaret etti “CHP’nin Türker’i”ni ziyaret etti
A- A+
Reklam

14 Mayıs Seçimleri öncesi CHP 1’nci sıra Milletvekili Adayı olmasına karşı çıktığı ve bu tepkisini de MHP’nin Bolu Milletvekili Adayı İsmail Akgül’ü kastederek “Bizim İsmail’e oy verin” çağrısıyla da net bir şekilde ortaya koyan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kendisinin benimsememesine karşılık CHP’nin adayı olarak Meclise giren Bolu Milletvekili Türker Ateş’i ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı Aday Adaylığı serüveni ile başlayarak, Bakanlık, Genel Başkanlık derken gelinen noktada sadece Bolu Belediye Başkanlığı koltuğu elinde kalan Tanju Özcan, hemen hemen her gün gerçekleştirdiği Ankara turları kapsamında bugün sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Tanju Özcan, sepetini alarak CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş’in TBMM’deki Makamının kapısını çaldı ve nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Tanju Özcan; aday olarak gösterildiğinde demokratik nezaket kurallarını bir kenara bırakarak uzmanlık alanı olan sosyal medya üzerinden sert bir şekilde eleştirdiği Türker Ateş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunması, siyasi kulislerde “Tanju Özcan, CHP’nin Türker'ini ziyaret etti” şeklinde yorumlandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler