Alkışı sonuna kadar hak ediyorlar

Alkışı sonuna kadar hak ediyorlar Alkışı sonuna kadar hak ediyorlar
A- A+
Reklam

Geçtiğimiz sezon maddi imkansızlıkların yarattığı ortamda düştü denilen Boluspor için elini taşın altına koyarak, Bolulu işadamlarıyla birlikte ligde tutma başarısını gösteren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile bu sezon elini değil, vücudunu taşın altına koyarak Boluspor başkanlığı görevine gelen Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, tüm alkışları hak ediyor.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile birlikte güzel bir uyum yakalayarak gece gündüz Boluspor’un başarısı için uğraşan Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, bu birlikteliğin meyvelerini toplamaya başladılar.

Sezon öncesi kümede kalsın yeter gözüyle bakılan ve öncelikli sorunu kulübün ekonomik yapısının düzlüğe çıkması olarak gören Boluspor taraftarlarının da alınan galibiyetler sonrası Başkan Abak ve Yönetim Kurulu Üyelerine destekleri her geçen maç artarak devam ediyor.

Sezon başından bu yana iç saha ve deplasman maçlarında Boluspor’u yalnız bırakmayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da zorlu sezonun başarıyla üstesinden gelen Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak ve Yönetim Kurulu Üyelerinin en büyük destekçisi oldu. 

Geçtiğimiz hafta Keçiörengücü deplasmanında olduğu gibi Denizlispor maçını da birlikte izleyen Başkanlar Özcan ve Abak’ın; Boluspor’un yakaladığı başarı ivmesi sonrası haklı gururu ve mutlulukları samimi olarak objektiflere yansıdı.

Haftaya oynanacak olan zorlu Samsunspor deplasmanında da yan yana maç seyretmeleri beklenilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak’ın bu uymları ise taraftardan alkış alıyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler