Alkollü mekanın kiracısı kim?

Alkollü mekanın kiracısı kim? Alkollü mekanın kiracısı kim?
A- A+
Reklam

Karaçayır Parkı’ndaki alkollü mekanın kim ya da kimler tarafından işletildiği, belirsizliğini koruyor.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin hizmet binası iken bir anda alkollü mekana çevrilen ve geçtiğimiz günlerde işletmeye açılan mekan ile ilgili ortaya atılan iddialar cevapsızlığını koruyor.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti tarafından Bolu Belediyesi’nden kiralanan binanın devirlerle başka müstecirler tarafından işletildiğine yönelik iddialar akıllara başka soruların da gelmesine neden oluyor.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti tarafından resmiyette kiracısı olarak görülen binanın başka birilerine, onlar tarafından da başka bir müstecire kiraya verildiği iddialarına hem Bolu Gazeteciler Cemiyeti hem de Bolu Belediyesi bugüne kadar cevap vermemeyi tercih etti.

Karaçayır Mahallesi halkı başta olmak üzere birçok Bolulunun kullandığı, özellikle çocukların ve gençlerin vakit geçirdikleri Karaçayır Parkı’ndaki Bolu Belediyesi’ne ait binanın resmiyette kiracısının kim olduğunu Bolu Halkı merak ediyor.

Bolu kamuoyunda dolaşan bu iddialar doğruysa Bolu Belediyesi’nin işletmeyi açan müstecir yerine önce Bolu Gazeteciler Cemiyetine onlardan da ikinci şahıslara ve onlardan da başka bir müstecire kiraya verilmesi sonrası aradaki kira farkı oluşmuş mudur? Bolu Belediyesi’ne ödenen kira ile işletmedeki müstecirin ödediği kira bedeli arasında fark olup olmadığı da Bolu kamuoyu tarafından merak edilmektedir.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler