Anketçiler Bolu'dan uzak durun..!

Anketçiler Bolu'dan uzak durun..! Anketçiler Bolu'dan uzak durun..!
A- A+

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın görevde olduğu 3.5 yılda kentte yaşam kalitesi bakımından gözle görülür bir değişim ve gelişime rastlanmazken, Bolu Belediyesi tarafından yayınlanan son tanıtım videosu, Bolu’da yaşayanları, Bolu’ya hayran bıraktı.

Özcan döneminde; bitmeyen projeler, yamalanan yollar, gelişi güzel yapılan kaldırımlar, hiçbir mühendislik hesabı olmadan uygulandığı için yapıldığı çoğu bölgede trafiği felç eden göbekli kavşaklar, ne amaçla boyandığı belli olmamasına rağmen boyandıktan 3 gün sonra solan yollar, bakımsızlıktan kaderine terk edilen parklar ve seçim vaadi olarak Bolu Halkına söz verilip gerçekleşmeyen projelerle geçen bir 3.5 yıl, Bolulu vatandaşların aklında kaldı.

Bolu’yu mesken tutan araştırma şirketlerinin yaptığı anketlerde ise ilk üç kürsüsünü kimseye kaptırmayarak Türkiye’nin en başarılı İl Belediye Başkanı olarak anketlerden çıkan Tanju Özcan’ın hangi çalışmalarının ve projelerinin bu başarısına yol açtığı ise merak ediliyor.

Boluluların ciddi kafa karışıklığı yaşadığı bir dönemde Bolu Belediyesi tarafından yayınlanan tanıtım videosu ise, Özcan’ın, neden en başarılı belediye başkanları arasında yer aldığı sorusuna cevap oldu.

Videoda ışıklandırma ile gece kentin güzelliğini ortaya karelerle çıkan muhteşem manzaralar, Bolu’da yaşayıp bu güzelliklerin farkında olmayan çoğu Boluluyu bile kente hayran bıraktı. Videoda; Belediyeciliğin ışıklandırma ve makyaj kısmını başarı ile uygulayan Başkan Özcan'ın bu yönüyle anketlerde birinci çıktığı düşüncesi Bolu'da hakim olmaya başlarken, gerçek Belediyecilik hizmetlerinden kentin yararlanmasını isteyen bir çok Bolulu ise anket firmalarına Bolu'dan uzak durması çağrısında bulunuyorlar.

Boluluların bu güzellikleri yaşaması ve anket firmalarını haklı çıkarmaları ise yapmaları gereken gece şehri havadan gezecekler. Gece şehirde gezmek Bolu Halkı için sorun teşkil etmese de havadan uçarak kenti nasıl dolaşarak bu güzellikleri yaşayacakları ise sorun oluşturuyor. Bu yüzden anket firmalarını haklı çıkartmak için Bolu Belediyesi yakın zamanda kentin üzerinde helikopterlerle şehir turu düzenlemesi bekleniyor. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler