Araç dereye uçtu

Araç dereye uçtu Araç dereye uçtu
A- A+
Reklam

Abant yolu Akçaalan mevkiinde sürücüsünün hakimiyetinden çıkan otomobil, takla atarak içerisindeki 5 kişi ile dereye uçtu. Hurdaya dönen otomobilde ağır yaralanan sürücü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Kaza, saat 10.30 sıralarında Bolu Abant Gölü Milli Parkı yolu üzerinde Akçaalan mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Abant'tan Bolu istikametine seyir halinde olan Abdullah D. idaresindeki 14 AAF 328 plakalı otomobil kontrolden çıktı. Defalarca takla atan otomobil dereye uçtu. Kazada Zeynep D. (8), Ergin Alperen Y., Nahit A. ve İsa H. hafif yaralanırken, sürücü Abdullah D. ise ağır yaralandı. Kazayı görenler 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılan Abdullah Dönmez yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler