Reklam

“Daima omuz omuza olmaya devam edeceğiz”

“Daima omuz omuza olmaya devam edeceğiz” “Daima omuz omuza olmaya devam edeceğiz”
A- A+

Boluspor’un geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda oynadığı sürpriz Gençlerbirliği yenilgisi sonrası bir yandan takımda bir yandan da taraftar ve camiada oluşan karamsar havayı dağıtmak için Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, yoğun gayret sarf ediyor.

Maddi imkansızlıklar ve borç batağında kapısına kilit vurulmak üzere aldığı Boluspor’u, Bolu Belediye Başkanı ve Bolu Milletvekilleri tarafından kendisine verilen sözlerin yerine getirilmemesine karşılık, Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıyla takımın maddi yükünü sırtlayan Başkan Abak, şimdi de takıma ve camiaya manevi olarak destek veriyor.

Taraftarın bir dediğini iki etmeyen ve bu sezon Taraftar-Yönetim-Takım üçlüsünün birlikteliğinin mimarı olan Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, Boluspor resmi sitesinden yayınladığı mesajla camiaya; “geçmişi düşünmeden, omuz omuza yola devam edeceğiz” çağrısında bulundu.

Gençlerbirliği deplasmanına Boluspor taraftarının gösterdiği yoğun ilgiden dolayı teşekkür eden Başkan Savaş Abak, yayınladığı mesajda; “Spor Toto 1. Lig 21. Haftasında Gençlerbirliği ile oynamış olduğumuz karşılaşmada müsabaka boyunca desteğini esirgemeyen Büyük Boluspor taraftarına sonsuz teşekkürler.

Deplasmanda oynadığımız fakat evimizde gibi hissettiğimiz karşılaşmaya gösterilen yoğun ilgi bir kez daha camiamızın büyüklüğünü ve birliğini göstermiştir. Alınan sonuç maalesef hepimizi üzmüştür.

Takımımızın bulunduğu konum itibariyle; geçmişe çok fazla üzülmeden, ligin geri kalan haftalarında da aynı inanmışlıkla ve daima omuz omuza olmaya devam edeceğiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler