Artık oralar da doğalgaz kullanacak

Artık oralar da doğalgaz kullanacak Artık oralar da doğalgaz kullanacak
A- A+

Doğalgaz dağıtım firması Aksa Bolu’daki doğalgaz kullanım alanlarını genişletmek için yoğun çaba sarf ederken, son olarak Karacaağaç, Yukarı Karaköy, Yeni Mahalle ve Ovadüzü Mahalleleri de doğalgaz verilmesi için Bolu Belediyesi Meclisinden onay aldılar.

Kasım ayı 2’nci oturumuna teklifte bulunan Aksa firması; “Doğalgaz Dağıtım Şebekesi Uygulama İmar Planı imar planı dışındaki Çıkınlar Mahallesi, Karacaağaç Mahallesi, Yeni Mahalle ve Aşağı Karaköy de yeniden düzenleme” talep etti.

Aksa’nın doğalgazı hiç olmayan Karacaağaç Mahallesinin yanı sıra Yukarı Karaköy, Ovadüzü ve Yeni Mahallelerinde olmayan evlere doğalgaz bağlamak için istediği bu talep, Bolu Belediyesi Meclisinden oy çokluğu ile geçti.

Bu mahallerde yaşayan vatandaşların özellikle kış mevsiminin gelmesiyle birlikte dört gözle bekledikleri doğalgaz müjdesi Bolu Belediyesi Meclisinde alınan kararla verilmiş olurken, vatandaşın bu haklı talebine ise CHP’li Meclis Üyeleri Cihan Tutal ve Mustafa Güldal’ın çekimser yönde oy kullanmaları ise dikkat çekti.

Aksa Firması yetkililerinden karar sonrası aldığımız bilgiye göre; Karacaağaç Mahallesinin bir kısmına bu yıl, geri kalan kısmına da önümüzdeki yıl komple doğalgaz verileceği ifade edilirken, Yukarı Karaköy, Ovadüzü ve Yeni Mahallelerinde doğalgaz olmayan bölgelere bu yıl içerisinde doğalgaz bağlanacağı ifade edildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler