Bak sen şu konuşana..!

Bak sen şu konuşana..! Bak sen şu konuşana..!
A- A+
Reklam

Geçtiğimiz hafta Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak’ın Kulübün mali açıdan iflas noktasına geldiği ve bunda da geçmiş dönem Boluspor Kulübü Başkanları Necip Çarıkçı ve Abdullah Abat’ın idari ve mali yönden kulübü yönetememelerinden kaynaklandığını açıklamıştı.

Çarıkçı ve Abat’ın yanlış transferlerinin faturasını Kulübe çıkartmaları, ödenmeyen transfer taksitlerinin icralık olmaları nedeniyle ödenen ekstra paralar, kulüp personelinin ödenmeyen paraları ve kayıtlı olmayan alacakları ödeyemeye yetişemediklerini belirten Abak açıklamasında; ““Böyle başkanlığı herkes yapar. Ondan sonra kulüp battı. Batar tabi, kulübün anasını bellemişsiniz. Bu kadar rezillik olur mu? Başkanım ben ne güzel, yöneticiyim ne güzel. Yazıklar olsun” ifadelerini kullanmıştı.

Hocanın Avukatını aramış..!

Kamuoyuna Boluspor’un mali gerçeklerini açıklamasının yankıları sürerken www.bolupostası.com Gazetesi olarak yaptığımız haberde de geçmiş dönem Başkanlardan Necip Çarıkçı’nın, Boluspor’un sözleşme imzalattığı Teknik Direktör Yalçın Koşukavak'ın avukatını arayarak Boluspor ile ilgili olumsuz konuşarak, transferi engellemeye çalıştığını kamuoyuyla paylaştık.

Çarıkçı bu iddialara da cevap vermeyerek olayı kabullenirken, Boluspor'un arkasından ihanet boyutundaki bu hareketi yapan kendisi değilmiş gibi açıklamasında; “Savaş Abak’ın hakkımda yaptığı isnatların hepsine verilecek haklı cevaplarımız olmasına rağmen ulusal kamuoyunda Boluspor’un adının daha fazla zarar görmemesi, ligin devam etmesi ve Boluspor’a gelecek ve Boluspor’da mücadele eden oyuncuların bu durumdan daha fazla etkilenmemesi adına sezon bitiminden önce daha fazla açıklama yapmayı doğru bulmuyorum” demiş.

Çarıkçı’dan evlere şenlik açıklama

 Kamuoyunda kendisi aleyhinde yükselen sesler sonrası yazılı bir açıklama yapan Necip Çarıkçı, iddiaları cevaplamak yerine suya sabuna dokunmadan tribünleri arkasına alarak, hedef şaşırtmaya çalıştı.

Ödemediği futbolcu transferlerinden, resmi kayıtlarda olmamasına karşılık kendi dönemine ait ödenen yüksek meblağlar gibi iddiaları açıklamak yerine Abak’ın sportif başarısızlığı bu açıklamalarla örtbas etmeye çalıştığını ifade eden Çarıkçı ise yayınladığı basın açıklamasında kendi dönemi ile ilgili tek bir iddiaya ise cevap veremedi.

Kendi döneminde her başarısızlık sonrası “Kimseden para alamıyoruz” diyerek şehrin Milletvekillerini, Belediye Başkanını kamuoyunun önüne atarak gündem değiştirmek konusunda uzman olan Necip Çarıkçı’nın bu açıklaması da son günlerde taraftarın kendisini eleştirmesine yönelik gündem değiştirme çabası olarak algılandı.

Aba altından sopa gösterdi

Necip Çarıkçı açıklamasının son bölümünde ise; “Sezon bitiminde hem Savaş Abak hem de Abdullah Abat hakkında gerekli açıklamaları yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” sözleriyle hem Boluspor Başkanı Savaş Abak’a hem de eski Başkan Abdullah Abat’a halk deyimiyle aba altından sopa gösterdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler