Bu sefer de O isimle karşı karşıya geldi

Bu sefer de O isimle karşı karşıya geldi Bu sefer de O isimle karşı karşıya geldi
A- A+
Reklam

CHP’den atılmasına karşılık partinin “Bir Bilen Kişisi” olarak ulusal kanallardan ve sosyal medya hesaplarından CHP’nin içişlerine karışmaya devam eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a, CHP eski Genel Başkanlarından Murat Karayalçın uyarıda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere CHP’nin önemli isimlerine sosyal medya hesabından laf atarak, karşılıklı polemiklere giren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu seferde CHP geçmiş dönem Genel Başkanı Murat Karayalçın’a laf atınca, anında cevabını aldı.

“Tarihi sorumluluktan kaçmayın”

Sosyal medya hesabından Murat Karayalçın’a çağrıda bulunarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na istifa etmesi çağrısında bulunmasını isteyen Tanju Özcan paylaşımında; “Sayın @karayalcin_ Bu partinin eski bir Genel Başkanı olarak niye açık ve net konuşmuyorsunuz? Niye Sayın Kılıçdaroğlu’na açık bir şekilde ‘Başarısız oldun kardeşim, istifa et’ diyemiyorsunuz? Bu sözleri açık ve net olarak söylemek, mevcut yönetimin görevini bırakıp derhal istifa etmesini söylemek, hem hakkınız hem de görevinizdir. Bu tarihi sorumluluktan kaçınmayın lütfen” ifadelerini kullandı.

“Birliğimizi bozacaklara asla izin vermeyiz!”

Özcan’ın yaptığı çağrıya anında kendi sosyal hesabından cevap veren deneyimli siyasetçi Murat Karayalçın ise adeta ders verdi. 

Özcan’ın çağrısına uyarı ile cevap veren Karayalçın; “Biz Cumhuriyet Halk Partisi'ni sokakta bulmadık. Hiç kimse Cumhuriyet Halk Partisi'nin birliğine, bütünlüğüne halel getirecek; birliğimizi, bütünlüğümüzü zora sokacak bir eylem ve hazırlık içinde asla olmamalıdır! Cumhuriyet Halk Partililer olarak bunlara asla izin vermeyiz. Bende izin vermeyeceklerin başındayım!” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler