Akay Kardeşler Bolu 1.Amatör Küme kuraları çekildi

Akay Kardeşler Bolu 1.Amatör Küme kuraları çekildi Akay Kardeşler Bolu 1.Amatör Küme kuraları çekildi
A- A+
Reklam

Akay Kardeşler Bolu 1.Amatör Kümede yeni sezon startı, 2023-2024 futbol sezonukuralarının çekilmesiyle verildi. Geçtiğimiz olduğu gibi İş İnsanı Cemil Akay bu yıl da desteğini sürdürerek, ligin isim sponsorluğunu aldı.

Amatör spor kulüplerinin maddi anlamda zor günler geçirdiği bir süreçte Bolulu gençlerin spor yapabilmesi için taşın altına elini koyan İş İnsanı Cemil Akay, ligde oynayan her takıma 5 bin lira destek verecek.

Önceki gün gerçekleştirilen Akay Kardeşler 1.Amatör Küme kura çekimin bu yıl ligde mücadele edecek 15 takım temsilcisi ise Akay’a verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

“Bütün takımlara 5’er bin lira para yatırılacak

Kura çekiminde İş İnsanı Cemil Akay’ın kulüplere vermiş olduğu desteğin önemine dikkat çeken Bolu Amatör Spor Federasyonu Başkanı Cemalettin Metin, ligin isim sponsoru olan Cemil Akay’ın takımlara 5 bin lira nakdi destek sağlayacağını belirtti. Metin konuşmasında; “Takımlar, Akay Kardeşler Limited Şirketine 5 bin liralık makbuz kesecek. Hesap numarasıyla beraber ASKF’ye ulaştıracaklar. Ulaştırdığınız makbuzları ve hesap numarasını bizde Akay Kardeşler Limited Şirketine yönlendireceğiz. Hesabınıza Akay Kardeşler'den bütün takımlara 5’er bin lira para yatırılacak. Ben bu konuda Cemil kardeşimize tekrardan teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Her zaman Amatörün yanındayız”

Spora olan yakın ilgisi Bolu kamuoyu tarafından bilinen İş İnsanı Cemil Akay da Akay Kardeşler olarak her zaman amtör spor kulüplerinin yanında ve destekçisi olacaklarını söyledi.

Bolu 1.Amatör Kümeye isim sponsoru olan Akay Kardeşler Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Akay; “Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemalettin Metin başkanımız ; ‘İşte bu sene de yine de bir destek verir misin?’ diye sorunca Ben de “Ne demek! Her zaman amatörümüz yanındayız” dedim. Amatörler güçlü olacak ki Boluspor güçlü olacak. Sonuçta Boluspor bence amatörün altyapısının bir altyapısıdır. İnşallah yeni sezonda hayırlı, sağlıklı, sakatlık olmadan iyi bir sezon geçirmenizi dilerim. Ayrıca ben bütün kulüplere de kendi şahsıma küçük bir miktarda bu sene destek vermek istiyorum. Onu da buradan belirtmek istiyorum. İnşallah Bolu için hayırlı olur diyorum” şeklinde konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler