CHP’den keşke daha önce atılsaymış

CHP’den keşke daha önce atılsaymış CHP’den keşke daha önce atılsaymış
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı olarak görev yaptığı geride kalan 4.5 yıl boyunca elinde diploması kapı kapı kendisine koltuk arayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, CHP’den atıldıktan sonra elinde kalan tek olan Bolu Belediye Başkanlığına sahip çıkmak için bir aydır ortaya koyduğu performans hayretle izleniyor.

Elinde diploması ilk önce Cumhurbaşkanı aday adayı olan, ardından da yazdığı mektuplarla kendisinin adaylık mülakatına çağrılması için 6’lı Masanın Liderlerine çağrıda bulunan, bu çağrısının karşılıksız kalması sonrası Bakanlığa razı olarak oralarda koltuk arayışına giren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, son olarak halini kurduğu CHP Genel Başkanlığı koltuğuna oturamadan CHP’den atılmasını Bolu Halkı 4.5 yıl boyunca yakından takip etti.

Koltuk sevdası Bolu’nun kayıp yılları olarak geçen 4.5 yılın sonunda hem rüyasını kurduğu koltuklardan hem de Partisinden olan Tanju Özcan, son bir aydır Bolu Belediye Başkanı olarak Bolu’da görev yapmaya başladı.

LED ekranlardan, hayvan mamasına evrilen süreç

Çıktığı siyasi yolculukta iddiasını ortaya koymak adına 4.5 yıl boyunca Bolu Belediyesi’nde de hayali üretimlere, fabrikalara, yurt dışı ihracatlara imza atan Tanju Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından CHP’den atılması sonrası adeta gerçeklerle yüzleşti ve hayali değil gerçek Belediyecilik hizmetlerine bir anlamda başlamış oldu.

Çin’e Led ekran ihraç edeceğim diye başladığı fabrika ve ihracat sevdasında mantar, konserve derken bir bir hayal kırıklığı yaşayan Tanju Özcan, bir aylık Belediye Başkanlığı görevinde de boş durmayarak, üretmeye devam etti. Bu sefer hayli üretim ve hayali ihracat yerine diğer Belediyeler gibi makul ve mantıklı üretimlere imza atan Özcan, hayvan maması ve bank ürettiklerinin müjdesini Bolu Halkına verdi.

Bolu Belediyesi tarafından üretilen hayvan maması ve bankları ihraç edip etmeyeceği noktasında şuana kadar Bolu Halkına bir açıklama yapmayan Tanju Özcan, en azından 4.5 yıl sonra Bolu Halkının karşısına gözle görülür, elle tutulur bir icraatla çıkmanın mutluluğunu yaşadı.

Öte yandan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın son bir aylık performansını sorduğumuz Bolulular ise; “Allah CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’ndan razı olsun. Tamam Tanju Özcan’ı CHP’den atılması sonrası partileri bir Belediyeyi kaybetmiş olabilir ama Bolu Halkı olarak bizler de bir Belediye Başkanı kazandık” sözleriyle duygularını ifade ettiler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler