“İlk”lerin Meclisi

“İlk”lerin Meclisi “İlk”lerin Meclisi
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi Meclisi Ekim ayı birinci oturumu dün akşam gerçekleşti. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın başkanlığında gerçekleştirilen Meclis’te de çok sayıda ilk yaşandı.

Tanju Özcan’ın atıldığı CHP’nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tek kelime gönderme yapmadığı Meclis’te, AK Partili ve MHP’li Meclis Üyeleriyle de en ufak bir polemiğe girmedi. 

Başkan Özcan’ın sadece Meclis gündemine sadık kalması ve siyasi polemiklere girmemesi nedeniyle 2-3 saat süren önceki oturumların aksine dün akşamki oturum Meclis Üyelerinin çaylarını bile içecek zaman bulmayacakları kadar kısa sürdü.

Yaklaşık 20 dakika süren Meclis oturumunu çaylar içilmeden Tanju Özcan tarafından kapatılacak olmasına Meclis Üyeleri esprili bir şekilde yaklaşarak, “Başkan bu ne hız. Bari çaylarımızı içelim” dediler.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, dün akşamki oturum sonrası AK Partili ve MHP’li Meclis Üyeleriyle usta gazeteci Mete Ferah’ın objektifinde ölümsüzleşirken, partisiz kalması sonrası yeni izleyeceği yol haritasının da sinyallerini verdi.

Yeni Meclis Üyesi ilk oturumuna katıldı

CHP’li Bolu Belediyesi Meclis Üyesi Tahsin Mert Karagöz’ün CHP İl Başkanı adayı olacağı için geçtiğimiz ay görevinden istifa etmesinin ardından yerine gelen CHP’li Meclis Üyesi Aydan Özdemir de dün akşam ilk defa Meclis toplantısına katıldı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından Meclis Üyelerine tanıtılan Özdemir, daha sonra da kürsüye çıkarak ilk konuşmasını gerçekleştirdi.

Meclis Üyesi Aydan Özdemir gibi dün akşam Park ve Bahçeler Müdürü olarak geçtiğimiz günlerde atanan Neşe Esen de Meclis’teki ilk oturumuna katıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler