Önce annesini öldürdü ardından intihar etti

Önce annesini öldürdü ardından intihar etti Önce annesini öldürdü ardından intihar etti
A- A+
Reklam

Ankara’da yaşayan Mengenli Alagöz Ailesinin yaşadığı dram, tüm Türkiye’yi yasa boğdu.

Ankara’nın Keçiören ilçesi Çaldıran Mahallesinde yaşayan Mengenli Dilara Alagöz, iddialara göre akşam saatlerinde erkek arkadaşıyla görüşmesine izin vermediği için annesi Ayşe Alagöz ile tartışmaya başladı. 25 yaşındaki genç kız, tartışmanın büyümesi sonrası eline aldığı bıçakla 55 yaşındaki annesini boynundan ve sırtından bıçaklayarak öldürdü. Olaydan sonra evden ayrılan Dilara Alagöz, Bağlarbaşı Mahallesinde bulunan 10 katlı bir inşaattan kendisini atarak intihar etti. Anne ve kızın hayatını kaybettiği acı olay sonrası eve dönen baba Hakkı Alagöz eşinin cansız bedenini görünce polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerinde yapılan incelemeler sonrasında Ayşe Alagöz’ün cansız bedeni Ankara Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Hakkı Alagöz’ün annesi ise verdiği ifadede gelini Ayşe Alagöz’ün torunu Dilara Alagöz’ün erkek arkadaşı olduğunu bildiğini ve görüşmesini istemediğini bildirdi. Babaanne ayrıca torununun uyuşturucu kullandığını ve psikolojisinin bozuk olduğunu iddia etti.

MENGEN’DE TOPRAĞA VERİLECEKLER

25 yaşındaki Dilara Alagöz ve 55 yaşındaki annesi Ayşe Alagöz’ün cenazelerinin Mengen Karaşeyhler köyünde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Karaşeyhler Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler